Jee Jee miten jännittävää!!!

Olenkin jo pari päivää katsellut tuota pissailemista ulkona. Pohdiskelin olisko se nyt sitten sitä juoksun alkamista vai johtuuko vaan löysän mahan aiheuttamasta tolkuttomasta juomisesta. No nyt se sitten selvisi. Mahakin on rauhoittunut, mutta syödään vielä riisiä+keitinlientä+vähän nappulaa tänään. Huomenna jo toivottavasti päästään normaaliruokintaan.

Mietin tässä varaanko huomenna paikat sokkona blue1:n lennolle ke 16.1, vai jäänkö odottelemaan papan+progejen tuloksia. Riskinä tietenkin sitten se, ettei lennolle enää lähempänä mahdu. Tuolla lennolla oltaisiin uroksen luona 10.-17. vuorokausi. Aika optimaalinen, mutta kun ei tuosta omasta otuksesta mitään hajua, milloin on tärpeissään. Joku kysyi, että olenko huomannut missä juoksun vaiheessa kääntää häntää...H tekee sitä aina, kun sitä siilittää/rapsuttaa alaselästä tai hännän tyvestä... oli juoksu tai ei ;)

Ajatteli että josko silmäpeilauksen yhteydessä tiistaina otattaisi papan. Josko siitä voisi nähdä, jos meinaa ovuloida tosi aikaisin. Ei siitä mitään haittaa ainankaan ole...

On ihan sellainen olo, kun pienenä odotti joulupukkia. Samalla jännitti ihan hirveästi (ja vähän samalla toivoi, ettei pukki tulisikaan vaan jättäis vaan lahjat) ja samalla oli niin innoissaan, ettei mainannut housuissaan pysyä ;)

1062316.jpg  Jippii, Hupi started her heat today. I´m SOOO exited! Now I´m trying to decide if I should make a reservations for the 16.1 flight or wait for the progesterone results later... if I wait there´s the risk that there isn´t any seats left in the flight. I feel like a child waiting for santaclaus, scared but exited ;)