Hupilla on ollut maha sekaisin nyt pari päivää ja rupesin jo pohtimaan oliskohan jotain "epidemiaa" liikkellä, kun normaalisti menee löysä maha yhdellä paastopäivällä aina ohi :o/. No odotellaan, ehkä se kohta siitä.

Juoksua siis odotellaan kärsimättömänä ja vähän ahdistuneenakin. Juoksusta ei vielä muita merkkejä kuin huomattava kiinnostus ulkona hajuihin. Kunhan h-hetki koittaa, on tarkoitus lentää Blue1:lla (jolla koiran kuljetus euroopan sisällä on järkevän hintaista) Amsterdamiin, mistä Sunnyn omistajat ovat ystävällisesti tarjoutuneet hakemaan meidät. Amsterdamiin ei kuitenkaan pääse kun vain ke ja pe koiran kanssa. Muulloin käytössä kone missä ei lämmintä ruumaa. Siitä siis lievä ahdistus, että mahdutaanko viikon varoitusajalla jommalle kummalle lennolle molemmat! Suorat lennot Brysseliin olivat koiran+lentokenttämaksujen kanssa niin päätähuimaavat, että siksi siis näin. Ja välilaskulla en suostu menemään, joku vielä hukuttaa koiran siinä matkalla tai jotain ;o) Mutta kyllä me sinne sitten jotenkin päästään, jollain keinolla ja rahalla...

Hupille varattu silmäpeilaus tiistaiksi. Mietin josko samalla pyytäisi sen madotuksen. Sitten täytyy vaan toivoa, että neiti ei venyta juoksuaan 3 viikkoa pidemmälle...madotustodistus on voimassa kuukauden ja se pitää olla jotta pääsee takaisin suomeen.

Tässä pari kuvaa Sunnystä (n.1v.3kk) jotka Lisette on ystävällisesti minulle lähettänyt. Kuvat ovat siis Lisette & Gerard Delvauxin omaisuutta, älä kopioi tai käytä kuvia.

1183163.jpg      1183164.jpg
                                                                  

1062316.jpg   We are impatiently waiting for Hupis heat to begin. Also little bit worried how everything goes. We are flying to Amsterdam, and there are just 2 flights in a week (Blue1, that has reasonable costs for flyin with a dog) for us to get there. Other flights don´t fly with dogs. Sunnys owners have kindly offered their help, and are coming to pick us up from the airport. Hopefully we will get there on time and don´t have to leave before the right time ;o) Here are few pictures that Lisette has kindly sent me of Sunny (aprox. 1year 3months).

Pictures are Lisette & Gerard Delvauxs property. Do not copy or use them.