Tiineysvuorokausi 32...

Onpas vaikeaa. Voisin väittää, että Hupilla on masu... mutta kun itse näkee koiraa koko ajan, niin tulee ihan vainoharhaiseksi, että jos kuvitteleekin vaan ;) Ollaan menossa Hämeenlinnaan viikonlopuksi, niin ehkä Kaisa osaa sanoa ulkopuolisen mielipiteen. Mittailin masua ja ihan samoissa mitoissa on kun viimeksikin, mutta jotenkin tuo neito näyttää silti pönäkältä. Ja jotenkin ihan kun kyljet pullistelis. Vikea selittää ;) Otan siitä tänään kuvan ja laitan tänne vaikka huomenna, niin jääpä sitten itsellekin muisto, miltä se näytti.

Jos kohta en itse näe varmasti, että on tiine, niin kai se on pakko ultrata... muuten saattaa olla että tulee hulluksi ;)

Hupia on käynyt katsomassa monta mukavaa mahdollista pentujen uutta omistajaa... on ollut mukavaa kun on käynyt vieraita. Hupillakin on ollut hauskaa, kun leikittäjiä ja rapsuttajia on riittänyt. Viikonloppuna Kaisan koti saa toimia näyttämönä Hupi-showlle, kun tavataan yksi pariskunta pentu merkeissä Hämeenlinnassa. Toivottavasti se masu nyt pullistuisi pian, niin saisi ihmisille sanottua että kyllä, pentuja on varmuudella tulossa. Noh, eiköhän se kohta selviä...keinolla tai toisella...