Tiineysvuorokausia takana 49.

Mamma voi hyvin ja on ollut normaalia puuhakkaampi. Oli jopa eilen ulkona todella reipas, joten tehtiin ihan suhteellinen lenkki. Masussa on ruvennut myllertämään ;) Joitakin päiviä on masun päältä tuntenut asukkien liikkeitä. Varsinkin vasemmalla puolella on jatkuvasti voltteja tekevä otus... eli vilkkainta pentua haluava... teidän koiranne on paikannettu ;)

Eilen ja tänään aamulla ei ole Rouva-Päärynälle ruoka oikein maistunut. Muulloin päivän aikana kylläkin. Masu on muuttunut jotenkin pehmeämmäksi. Aijemmin se on ollut tuskaisen pinkeä, mutta nyt jotenkin pehmoisemman tuntuinen. En tiedä onko masu alkanut jo laskeutua/muuttanut jotenkin muotoaan, tukikudokset alkaneet antaa enemmän periksi vai mitä on tapahtunut, mutta ehkä "ei niin pinkeä maha" myös syynä Hupin pirteämpään olemukseen.

Tämän päivän paino 17,6kg ja mitat 59cm ja 65cm... eli mitat melkein samassa, mutta painoa tullut 600g lisää 4:ssä päivässä. Kaiken kaikkiaan senttejä tullut alamasuun 12cm ja paksuimmalle kohdalle 15cm. Painon lisäystä kaiken kaikkiaan 3kg. En tiedä mitä olen aijemmissa kirjoituksissani sekoillut, mutta siis odotusta tänään jäljellä (vikasta astutuksesta laskettuna 63vrk.) tasan 2 viikkoa. Tässä tämän päivän otoksia The Masusta... Oltaisiin todella tyytyväisiä kolmeen terveeseen pentuun... mutta jos ja kun tuo tuosta vielä kasvaa, niin täytyy rehellisesti sanoa, että olen yllättynyt, jos 3 asukkia siellä vaan on.

1904700.jpg
Tässä tämä "pieni" kolmen pennun masu... ;) Tuohon vielä 2 viikkoa aikaa ja ne utareet...

1904699.jpg
Kyllä todella mielenkiinnolla odotan lopullista saldoa mitä tuolta putkahtaa...

Junin synnytys on jo todella lähellä ja Vegankin viimeistään alkuviikosta...täällä jännitetään nyt siis kovasti Ellan, Annan ja Kaisan puolesta. Hirmusti tsemppiä, me pidetään kaikki peukut pystyssä teille, että kaikki menee mallikkaasti...
...ja saadaan pentulaatikot täyteen terveitä tällaisia...
1903931.jpg
Kuvassa poseeraavat Kennel Maccabeen viimeisin pentue