Vihdoin ja viimein siis päästiin kotiin...ja onpas kerrassaan mukavaa ;)

Hupia jouduin taas odottelemaan Helsinki-Vantaalla, kun joku (joka koiria kuljettaa) unohti ilmoittaa koiran saapumisesta "takahuoneeseen". Vasta vaatimalla sain virkailijan avaamaan oven ja tarkistamaan kuitenkin. Siellähän se oli ja oli varmasti odotellut sen 25min...kun mitä olin ollut oven toisella puolella koko ajan. No tällaista tää tuntuu olevan ;)

Lähtiessä Suomesta virkailija ei meinannut meitä päästää koneeseen, kun en olisi halunnut laittaa vesikuppia koppiin. 2,5 tuntia juomatta ei koiraa tapa. Lastatessa, nousussa ja laskussa kuppi kallistuu kumminkin niin paljon, että suurin osa vedestä valuu koppiin ja koira on märkänä kopissa.
Virkailija sanoi, ettei ainankaan takaisin päästä ilman kuppia, joten kävin varta vasten Belgiasta ostamasta niin syvän kupin, että siellä vähän vettä voisi pysyäkin kallistumisen jälkeen. Amsterdamin päässä virkailija pyysi minua tyhjentämään kupin, koska veden loiskuessa se voisi kastella koiran ja muiden matkatavaroita... En voinu enää kun nauraa.

Reissu meni siis kaiken kaikkiaan hyvin. Hupi astutettiin siis kaiken kaikkiaan 4 kertaa proge arvojen 4-9,5 (+yksi päivä), eli luultavimmin kuitenkin vahvasti päälle 10 välillä. Eli ainankaan väärää ajoitusta ei tarvitse pelätä. Nyt ei siis auta kun odottaa ja toivoa parasta.

Tässä video rakastavisista ;)