Vihdoin ja viimein kaikki tavarat saman katon alla, osa jo paikoillaankin ja netti toimii ;)

Taidetaan mennä vuorokaudessa 41. Pentuset senkun jatkavat kehittymistään... luuston luutuminen etenee tietyssä järjestyksessä tästä ihan synnytykseen asti... ja maha näyttää tosiaan turpoavan. Mietin jo tuossa itsekseni, että mahtaisiko sittenkin masuasukkeja olla enemmän kuin 3, kun tuntuu neito olevan nyt jo aika tanakka... ja odotusta jäljellä kuitenkin yli 3 viikkoa... hmm. Onhan Hupi kyllä aika pikkuinen, että voihan se olla että 3 asukkiakin turvottaa noin pahasti, mistä sitä koskaan tietää. Täytyy kuitenkin toivoa, ettei masussa kasva kolmea järjettömän isoa pentua. Kuvia masusta laitan kun löydän kameran piuhan muuttolaatikoiden sekamelskasta... Hauskaa kuitenkin, miten mitättömältä tuo päärynä näyttää kuvissa verrattuna live-olemukseen ;) Eilen neito sai itsensä jopa kahden muuttolaatikon väliin jumiin. Kun normaalisti on etupäästä leveimmillään, eli mistä etujalat menevät ohi, niin loppukroppakin mahtuu...no eipä mahdu enää ;) Siinä Hupi yritti tunkea itseään kahden laatikon välistä ja joutui lopulta peruuttaan pois, kun ei se maha antanut periksi... reppana... ja maavara senkun pienenee seuraavan 3:n viikon aikana.

Mitat ovat  51cm ja 59cm, eli senttejä on tullut tässä vaiheessa vyötärölle 4cm ja kylkiluiden taakse 9cm. Paino on noussut ultran aikaisesta 14,6 kg:sta 16,2 kg:aan. Eli 1,6 kg. Madotus on aloitettu ja toistaiseksi ainankaan ei onneksi ole mennyt masu sekaisin. Toivottavasti ei mene jatkossakaan. Ruokaa on jaettu moneen osaan päivässä ja vähän lisätty. Lisäksi välipaloiksi helpottamaan KARMEAA nälkää mamma saa viiliä, piimää tai raejuustoa.

Mamma on kovin uupuneen oloinen välillä ja väsyy todella nopeasti oikeastaan kaikesta puuhastelusta, oli se ulkoilua, kyläilyä, leikkiä tai oikeastaan mitä vaan. Ihan suoraan mahallaan on enää todella harvakseltaan, tai ainankin takajalat ovat sivulla. Pääasiassa Hupi, elikkäs kotoisammin "rouva-päärynä" suosiolla pötkähtää suoraan kyljelleen...usein röhähdyksen säestyksellä ;) Toissayönä jopa herätti minut kuorsauksellaan, eikä herännyt jutteluun, joten täytyi oikein tökätä, että kuorsaus loppui ;) Tänään käytiin moikkaamassa Rasmus-isiä, näyttämässä masua ja tapaamassa pennuista kiinnostuneita. Huomaa todella selkeästi eron, miten rauhalliseksi, seesteiseksi ja väsyneeksi Hupi on muuttunut. Pariskunnasta se vähemmän vilkas, eli Rasmus, hoiti tänään vieraiden viihdyttämisen melko yksipuolisesti. Normaalisti shown varastava Hupi keskitti energiansa
lähinnä keittiön ruokatarjoilun vahtaamiseen ja pötköttämiseen ;)