Tiineysvuorokausia olisi vikasta astutuksesta tänään 51vrk. Nyt melkein jo toivoisi mamman takia, että olisi enemmän. Hupi ei ole syönyt oikein nyt kolmeen päivään. Välillä maiskuttaa ja röhii, joten mietin että olisikohan sillä närästystä. Täytynee tänään kysellä viisaammilta, että mikä moiseen voisi auttaa. Ainankin voisi kokeilla, josko se helpottaisi pahaa oloa edes vähän.

Eilen ja toissa iltana Hupi oli todella levoton ja läähätti, puhisi, vaihtoi asentoa ja sitten paikkaa. Jos vuorokausia olisi enemmän, olisin nyt parina iltana ollut ihan varma että synnytys on käynnistymässä. Selkeästi tosi tuskainen ja hankala olo. En itse saanut nukuttua alkuyöstä, kun ahdisti mamman puolesta ja puolella korvalla kuuntelin sen puuhastelua. Varmaan on alkanut jo aika ajoin supistelemaan ja siitä tuo levottomuus. Möyrintä masussakin voimistuu päivä päivältä, joten eipä kai sekään mukavalta tunnu...

Syömättömyydestä huolimatta (aina yhtä luotettava Espoon Eläinsairaalan) puntari näytti tänään 17,9kg... eli kahdessa päivässä olisi painon lisäystä tullut sen 300g. Kaiken kaikkiaan painoa on tullut 3,3kg.  Masun mitat olivat suunnilleen samat kun viimeksikin, sentin verran oli tullut lisää molempiin mittoihin.