Lilo ja Stitch ovat nyt siis 4,5 vko vanhoja ja meno senkun kiihtyy. Molemman menevät jo kovaa kyytiä ja parin viimeisen päivän suurin villitys ja keksintö on ollut pomppiminen ;) Ylöspäin, päällekäin, kaikkea vasten... aivan sama, kunhan voi pompsahdella.

2015850.jpg

Stitch on edelleen hiukan veljensä kehitystä jäljessä motorisesti, mutta ottaa kiinni koko ajan. Pohdin jo tuossa 3:n viikon kohdalla, että mitähän tuosta pikku-miehestä oikein tulee, kun päätti ruveta astumalla alistamaan siskoaan. Hyvä että jaloillaan pysyi, mutta dominanssi ja alistaminen oli pääasia. Onneksi tilanne on tasaantunut, ja tasaantuu koko ajan. Astumista ei neljä viikkoa täyttämisen jälkeen ole näkynyt ja Lilo jää välillä jopa jo siskolleen toiseksi kahinoissa. Hupi "poliisi" ei aina ihan osaa suhtautua pentujen nahisteluun, vaan käy tökkimässä molemmat vihaisena kumoon, kun meno äityy sen mielestä liian rajuksi. Itse se kuitenkin leikkii lapsineen välillä aika kovastikin ja jurnuttaa pienten egoja vähän alemmas... ja varmasti hyvä niin ;)

2015841.jpg
Äidin ja pojan leikkihetki...
2015838.jpg

2015836.jpg

2015844.jpg
...siskokin osallistuu...

Pentujen luonne-eroja näkee jo selvästi. Stitch on harkitsevampi, se tuntuu pohtivan uusia juttuja pidempään kun veljensä. Ei ole missään nimessä arka, mutta ei juokse suin päin uusien juttujen "kimppuun". Lilo sen sijaan ei paljoa asioita pohdi, vaan syöksyy "haasteiden" kimppuun sen enempää miettimättä. Peloton ja todella ennakkoluulottoman avoimen oloinen pentu. Stitch on kaksikosta vilkkaampi. Vaikka vielä vähän kömpelömpi kuin veljensä, sen reaktioista näkee, että aika vilkas pikku-neiti siitä tulee kasvamaan. Toistaiseksi jalat vain eivät pysy vielä käännöksissä ja hyökkäyksissä ihan mukana. Lilon häntä heiluu useammin kun siskonsa ja se hakee kontaktia ihmisiin enemmän kun siskonsa. Stitch sen sijaan on itsenäisemmän oloinen ja puuhailee enemmän omien "askarteluidensa" parissa. Neitokainen antaa itsestään jotenkin vakavamman kuvan. Kaikessa mitä se tekee, se tuntuu olevan tosissaan ja kovin keskittynyt. Lilo taas on välillä aikamoinen pelle...hupaisa pikku-mies ;)

2015853.jpg
Sisarukset kiehnää
2015861.jpg
Stitch
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lilolle ei siis vielä ole löytynyt sitä omaa aktiivista ja määrätietoista, harrastavaa kotia.
Pienestä miehestä kasvaa varmasti aikanaa aika tykki harrastuskoira. Se on tosiaan todella avoin, ennakkoluuloton ja uusiin asioihin pelottomasti suhtautuva. Pieni Pelle-peloton, jonka häntä heiluu puolet päivästä. Kontaktihakuinen ja ihmisen puuhista todella kiinnostunut otus. Jokseenkin itsetietoinen ja mahdollisesti sen luonteessa on jonkin verran dominanssia, joten pikku-mies tosiaan etsii kotia, jossa sen ei tarvitse arvailla asemaansa laumassa.

2016063.jpg
Tauko lakaisuharjan tappamisesta...
2016056.jpg
ja kohta taas jatkuu...
2016061.jpg
Lepohetki...
2016059.jpg
Hetkinen, mikäs tämä kolo on?
2016065.jpg
Ja välillä sisään...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naapurin-Kimille muutti viime viikolla pienen pieni Brad Pittbull ;) Tässä siis pari kuvaa myös ihanasta Diosta... "Rodusta" ei minulla taida ennestään olla yhtäkään hyvää mielikuvaa. Rohkea, avoin, sosiaalinen ja todella kontaktinhakuinen moinen pieni otus kuitenkin on...Tervetuloa kulmille!
2015830.jpg
Ei kovin vaarallisen näköinen pittbull ;)
2015833.jpg
Pikku-Dio... kavereiden kesken Timppa vaan ;)