Molempien, Lilon ja Stitchin, silmät ovat nyt kunnolla auki ja kovasti koittavat tiirailla maailmaa. Molemmat koittavat jaloilleen aika-ajoin... huonolla menestyksellä ;) Lilo on selkeästi enemmän seikkailumielellä ja tutkii jo kovasti ympäristöään, niin nenällä kun suullaankin. Se käy välillä tökkinässä siskoaan ja maisteli eilen jopa Stitchin jalkoja ;) Omiaan se haistelee suurella hartaudella ja ilmeisimmin yrittää nuolla niitä. Ei se hirveän tehokasta ole, mutta harjoittelee. Lilo on tosiaan tällä hetkellä kiinnostuneempi ympäristöstään ja reagoi minuunkin enemmän. Kun laitan käden laatikkoon se tulee katsomaan ja haistelemaan. Stitch on enemmän omissa oloissaan ja pohtii kehitystään omalla tavallaan...itsekseen. Molemmat nostavat itseään etujalkojen päälle ja sutivat vimmatusti takajaloilla. Eteenpäin ei tuolla tyylillä vielä pääse, mutta yritys on kova. Lilo yrittää päivittäin punkea itseään oviaukon korkeudelle, siinä onnistumatta. Se on kovin kiinnostunut mitä toisella puolella mahtaakaan tapahtua. Tänään se kiipesi Stitchin päälle ja sai kun saikin nenän jo oviaukon ulkopuolelle... fiksu poika ;)

Päivisin nukutaan koko päivä ja kun valot sammuu alkaa riekkuminen. Meno on ollut öisin niin päätä (ja pelkona että myös naapurien päitä) huumaavan metelöivä, että tänään illalla ovat kaksoset olleet illan olohuoneen puolella katselemassa maailmaa. Josko nyt sitten nukuttaisi yöllä... myös minua ja naapureitakin ;)

Hupi raukalla on ollut viime yön ja tämän päivän maha sekaisin. Toivottavasti huomenna jo helpottaa, niin ei pääse imettäessään riutumaan ja kuivahtamaan.

Huomenna olisi tarkoitus koittaa saada pennuista otettua uudet 2 viikkois kuvat. Mieluiten silmät auki... mutta tarvitsisin jonkun pitämään pennun paikoillaan, jotta moinen onnistuisi ;) No katsotaan saanko otettua... Täällä siis kaikki mallikkaasti. Innolla seurataan sisarusten päivittäistä kehitystä.