Tänään 20:s tiineysvuorokausi vikasta astutuksesta. Vielä olisi viikko ultraan aikaa... ja luulisin että tulee aika piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä viikko ;)
Kaikenlaisia oireita voisi kyllä helposti keksiä. Nisät ovat kyllä punaiset, mutta eivät sen kummallisemmat kun aijemminkaan, eli ei muutosta. Hupi tuntuu käteen pönäkämmältä, mutta niin mutua. Voisi siitä varmaan sanoa että se nukkuu enemmän, mutta niinhän se yleensäkin tekee kun mitään ei tapahdu. Itse olen pakkaillut kovasti tavaroita muuttoa varten, joten meillä ei todellakaan ole tapahtunut iltaisin täällä mitään. Eli koira voi olla yhtä hyvin vaan tylsistymisen partaalla ;) Eilen aamulla se kieltämättä ei syönyt ruokaansa. Närppi sitä sitten illalla vähän ja päätti vihdoin syödä tänään aamulla kun Sanna tuli kylään kahville. Katsotaan jatkuuko nyrpeys ruoan suhteen vielä tänään illalla... sitten ehkä uskallan laskea sen oireeksi tiineyden puolesta. Oli tarkoitus tähän laittaa masumittauksen uudet tulokset (mitä odotan itsekin jännityksellä), niin selviäisi onko sitä itse kuvitellut koiran vyötärön katoamista vai ei... mutta mutta... mittanauha on ottanut ja hävinnyt ;) Katsotaan josko muuttolaatikoiden välistä jostain ilmestyisi, niin lisään sitten tähän. Lähipäivinä on tarkoitus ottaa kontrollikuvat "masusta", että voisi seurata, jos maha tosiaan sitten rupeaa kasvamaan.

Mittanauhakin löytyi ja mitat siis 48cm ja 52cm...eli nauhan mukaan pientä pyöristymistä olisi tapahtunut. Iltaruoan syömisen aloittamista neitokaisen piti pohtia pari tuntia. Silloinkaan ei "mahtunut" koko annos, vaan jätti  siis osan syömättä...loistavaa ;) Hupaisaa miten pieni ihminen voi ollakaan onnellinen koiran paastoamisesta ;) Mutta täytynee nyt kuitenkin koittaa pitää pää kylmänä vielä viikon. Ei siis nuolaista ennen kuin tipahtaa... mitä ikinä tuo sanonta nyt sitten tarkoittaakaan...

1062316.jpg  It´s going to be a loooooooong week waiting for Hupis ultrasound. You could easily make up symptoms for her pregnancy... I´m trying hard not to do that. She didn´t want to eat yesterday, so if this continues today I can (maybe) count it for a symptom ;)