Rouva on antanut odotella... ja antaa edelleen...

Kaikki 3 kätilöä simahtivat ja minä heräilin puolentoista tunnin välein mittaamaan lämpöjä. Juu siinä 36.2°C-36.5°C:ssä ne pyörii. Sannahan sopi Hupin kanssa jo aikoja sitten, että pennut syntyy ke-to välisenä yönä... kun Sannalla on iltavuoro huomenna... ilmeisesti sai  tilaamansa ;)

Aikasta kauanhan lämmöt ovat jo olleet alhaalla, joten vuorossa on lukematon määrä soittoja kokeneille kasvattajille ja eläinlääkäreille. Hätäähän tässä ei ole, mutta kun rouva on sen verran levoton, että minä en ole nähnyt sen nukkuvan nyt kohta vuorokauteen. Yölläkin kun heräilin vähän väliä, se joko petasi tai istui yksiössään hämmentyneenäja tuijotti seinää. Nyt Hupi on vierihoidossa sohvalla, josko se siihen rauhottuisi ja keräisi vähän voimia koitosta varten. Syömispuolikin on aika heikoissa kantimissa. Sekin pieni määrä lihalientä, mitä se on suostunut juomaan on tullut kaarella takaisin. Vesi onneksi pysyy kuitenkin sisällä ja sitä menee hyvissä määrissä.

Maha on kivikova, mutta pennut liikuskelevat hyvin ja stetareilla kuulee toisen puolen asukin sydänäänet ihan selvästi... hyvin lyö ;)

Eli odotellaan...

1062316.jpg Still waiting. Temperatures are between 36.2°C-36.5°C... Trying to get her to sleep a littlebit before, but she is quite tense and nests a lot.