Tämä vuosi on ollut henkilökohtaisen elämän puolella monilta osin "aika" hankala... Hupin tyhjäksi jääminen harmitti siis siihen kaiken muun päälle todella paljon...

Nyt kuitenkin kesä on ovella ja mieli on huomattavasti pirteämpi, joten täytyy ryhdistäytyä blogin kanssa... jee kesä ja kärpäset ;)

Toko-sm:t tuli ja meni viime viikon leikkauksesta toipuvana. Pitkään punnitsin, pystynkö istumaan miljoona tuntia autossa leikkaushaavojen ja tikkien kanssa... mutta pakkohan se oli lähteä. Omaan oloon verrattuna meni ihan mallikkaasti. Pari hölmöä ja ennalta arvaamatonta mogaa kävi ja siis paikkaistuminen ja kaukot pyöreät 0. Muut liikkeet meni pieniä huonoja osia lukuunottamatta vallan hienosti. Lääkärintodistuksen nojalla jouduin suorittamaan seuraamisen juoksuosuuden hiukan hitaammassa tahdissa ja muutenkin hiukän köpöttäen. Kiitokset Purasen Markolle ymmärryksestä ja armosta ;)
---------------
Tässä saldo:

Istuminen: 0   (meni maahan...ken tietää miksi ;))
Makuu: 8,5    (rapsutti itseään neuroottisesti käskyn aikana ja jäi vinoksi maahan, pää ei pysynyt alhaalla)
Seuraaminen: 8   (kerrassaan hieno seuraaminen, aivasteli n.10 kertaa kaavion aikana, tuomari tulkitsi kontaktin tippumiseksi, itse 100% tyytyväinen katsottuani videolta)
Idari: 7  (istumisen meni maahan, muuten tosi hieno)
Luoksetulo: 9   (maahanmeno huono)
Ruutu: 9   (itsellä ei huomautettavaa)
Ohjattu: 8,5  (merkki oli hidas ja jäi vinoon)
Metalli: 9,5   (itsellä ei huomauttamista)
Tunnari: 7   (tiputti oman ja tarkisti)
Kaukkarit: 0   (luoksetulomerkiltä samaan suuntaa luoksetulon jälkeen... luuli ilmeisimmin tekevänsä sen uudestaan ;) Säntäsi siis ekalla vaihdolla eteenpäin ja teki sitten ihan hienot kaukot)

=209p.

Summa summarum: tosi hyvä fiilis. Koiralla oli kivaa ja se ei näyttänyt merkkejä epävarmuudesta. Tosi tasapainoisella vireellä, ei yhtään löysä, eikä yhtään piippiä/hössötystä kehässä. Ohjaaja ihan fyysisesti kipeä.

Diagnoosi: kaukojen 0:n löytyy mahdollinen selitys. Täytyypä entisestään vahvistaa eri liikkeiden virittelyjä, jos tulevaisuudessa välttyisi moisilta tyhmyyksiltä... Istumiseen en keksi koottua selitystä. Paikkamakuun rapsutteluun olisi voinut auttaa, kun olisi tajunnut karstata irtokarvan pois ENNEN kisaa eikä sen jälkeen. Hupi meinaan oli rapsutellut itseään jo viikon ajan ennen kisoja...hups ;) No nyt se on kalju ;) Lopuksi täytyy todeta, että ONNEKSI ohjaajille ei ole doping-testejä... nyt olis voinut ohjaajalle rapsahtaa kisakielto... sen verran pilleripöhnässä kisat vedettiin. Kiitokset EKK:n joukkuetovereille kivasta reissusta.
-----------------

Tänään matkataan Kaisan, Toivon ja Vegan luokse Hämeenlinnaan. Huomenna tokokisat Janakkalassa. Pitäis vissiin ihan vähän treenata joitain juttuja ennen huomista ;) No meni miten meni, niin iloisella mielellä...molemmat.

Hupille tulee ensi kuussa siis taas juoksu ja koska suunnitelma A Sunny, ei ole tiineyttänyt yhtäkään narttua, meidän täytynee muuttaa suunnitelmaa. Pennut siis toivottavasti Hupille saadaan vihdoin ja viimein kuitenkin aikaan tästä juksusta... Varmaan viikon sisään selviää itsellekin suunnitelman B. Siitä infoa heti kun  jotain varmaa...