Ilmeisimmin kuvien saaminen tänne rouvan masusta vaikeutuu ja vaikeutuu... nyt johdon lisäksi on kateissa koko kamera!? Siis mitä täällä nyt tapahtuu, kysyy hän ihmeissään.

No, oli miten oli... mittaukset on kuitenkin suoritettu... jospa kuvia vihdoin saisi vaikka huomenna tänne. Alamasu 59cm ja masu paksuimmasta kohtaa (joka ei ole siis enää kylkiluiden takana vaan vähän alempana) 64cm. Kuudessa päivässä siis senttejä ilmaantunut 8cm alamasuun ja 5cm ylemmäs!? WHAT!?  Painoa tänään 17kg, eli 800g kuudessa päivässä.

Kaiken kaikkiaan 2,4kg lisäystä alkupainoon. Alamasu paisunut 12cm ja paksuin kohta 14cm. Paisuuko ne kolmesta pennusta muka noin paljon? Eikö ne pennut kasva ihmisvauvojen lailla viimeisinä aikoina sitten vasta ihan tosissaan kokoa? Vielä yli 1,5 viikkoa olisi odotusta kuitenkin jäljellä...saapi nähdä paisuuko Rouva-päärynä Rouva-meloniksi ennen sitä ;)

Täytyypä käydä huvikseen ratsaamassa kaikkien "odottaneiden" bortsujen painonnousut ja strategiset mitat blogeista. Ehkä niistä voi spekuloida ;)

Tänään nähtiin myös Vega-mammanen SUURINE tisseineen ;)  Kaisa toi Vegan siis tänään Annalle asettumaan synnytystä varten. Aika on mennyt NIIN nopeasti, ihan kohta ne jo syntyy. Ja siitä enää viikko, ja meillä pitäisi ruveta tapahtumaan. Todella jännittävää *hengittää syvään*...