Tiineysvuorokausi 36. Pentujen silmäluomet ovat nyt kasvaneet melkein kiinni. Luuston luutuminen etenee kovaa vauhtia ja ulkoiset sukuelimet ovat kehittyneet... hih pitäisiköhän mennä uudelleen ultraan kyselemään sukupuolijakaumaa ;)

Hupi raukka on jäänyt ihan huomiotta, kun olen pakannut ja kantanut ja järkännyt yms. Maha rauhoittui ihan ilman lääkärissä käyntiä... onneksi. Toivottavasti pysyykin nyt sitten kunnossa. Uusina asioina tiineydessä on kirkas limajojo jota Hupin peräpäästä valuu aina välillä. Ja se nälkä... voi hyvä jumala miten nälkäinen voi pieni koira olla.  Ruokinnassa ollaan siirrytty kolmeen kertaan päivässä ja nappulat liotetaan aivan löllöksi. Montaa hetkeä ei edellisestä ruokailusta tarvitse olla, kun neito on sitä mieltä, ruokakaapin edessä päivystäen, että nyt vois jo saada taas ruokaa. Ja sen ajan kun ruoka turpoaa (mikä on loppuen lopuksi aika pitkä aika...tai siltä se ainankin tuntuu) neito kiljuu keittiössä. Olen ruvennut jo miettinään, että turvottaisiko yön aikana koko seuraavan päivän nappulat...niin mamman ei tarttisi kiljua ruokaansa odotellessaan. Tai keksiä sille jotain välipalaa, niin nälkä ei kerkeäisi kasvaa niin kamalan suureksi. No täytyy pohtia.

Hupi oli tänään mukana uudessa kodissa asentamassa lamppuja... se selkeästi piti parvekeesta, kun sieltä näkyi vaikka mitä ;) Huomenna olisi tarkoitus saada huonekalut muutettua, joten voipi olla että päästään jo uuteen kotiin ensi yöksi. Täytyy toivoa että Hupi kotiutuu hyvin uuteen kotiin ennen pentujen syntymistä.