Menossa tiineyden 22. vuorokausi. Masuasukit ovat hyvää vauhtia kehittymässä alkioiksi. Pentujen sydämet alkavat kehittyä 21. vuorokaudesta eteenpäin ja 23. vuorokaudesta eteenpäin eturaajojen nystyt, maksa, ala-ja yläleuka, korvat ja silmät. Jos masussa siis porukkaa uiskentelee, kova on kehityksen kohina matkalla pieniksi koiran aluiksi ;)

Vielä olisi 5 tuskaista päivää aikaa ahdistua ja pohtia. Hupi-neiti (vai pitäisikö jo kutsua rouvaksi) on tosiaan vieläkin hiukan nirsoillut ruoan kanssa, eli ei syö sitä koskaan antamisen yhteydessä vaan käy nyrppimässä nappuloita päivän mittaan pikkuhiljaa. Eli ilmeisesti jotain pahoinvointia sillä on, tai sitten paastoaa muuten vaan... ken tietää.

Rasmus kävi lauantaina Tamaran luona fysioterapoitavana (ei lienee kyllä oikea sana ;)) ja oli ollut ristiselästä jumissa. Maaritin kanssa sen tarkemmin en ole vielä jutellut, että saatiinko lukot auki vai menevätkö vielä uudelleen. Mutta oli miten oli, hyvä että vika löydettiin ja se on hoidettavissa. Ehkäpä suuren rakastajan rooli on ollut nuoren miehen selälle liikaa ;)

1830691.jpg
vähän taitaa paistaa aurinko rakastavaisten silmiin, niin kova siristys molemmilla ;)

1062316.jpg  5 days to go... then we finally know if she is going to have puppies or not. Her appetite still isn´t very good, so maybe she is suffering from "morning sickness".