Huomenna olisi siis viimeisestä astutuksesta laskettuna tiineysvuorokausi 7. Vielä siis kaksi-kolme samanlaista edessä (HUOH) ja sitten ultraan... mitenhän sitä jaksaa taas odottaa ja odottaa ja odottaa... Ei voi kun toivoa hartaasti, että odotus tällä kertaa palkitaan.

Viralliset masumittaukset on suoritettu ja alavatsasta siis 47cm ja kylkiluiden takaa 50cm. Kaisa oli Toivon, Vegan ja Onnin kanssa yökylässä. Ja pohdittiin keskenään tätä nännien punotus asiaa. Onko sillä mitään tekemistä tiinehtymisen kanssa vai ei... eli spekulointia ilmassa. Molemmilla tytöillä on enemmän väriä kun normaalisti. Hupilla lähinnä vaan alimmat 4 nänniä punottavat. Ylemmät ovat ainankin vielä ihan värittömät. Jäämme seuraamaan tilannetta ;)

1062316.jpg Time goes by very slowly when you are waiting... Tomorow is Hupis 7th day of  possible pregnancy and still 2-3 times more to go before ultrasoud. The official measurements from her belly are maid: lower abdomen was 47cm and under the ribs 50cm. Just have to keep on waiting...