Tänään oli siis pariskunnalla rakkautta ja astuminen onnistui tehokkaan mallikkaasti. Koirat olivat kiinni vain noin 10 min. Viime kerran kokemuksen valossa olin varautunut kökkimään ja odottamaan kyllästymiseen asti. Lauantaina mennään sitten seuraavan kerran katsomaan sulhoa.

Juoksupäivinä tänään olisi pvä 11, eli aika aikaista viime kerran progeihin suhteutettuna. Pikaisten laskujen mukaan viime kerralla Hupi antoi uroksen astua itsensä ensi kertaa samana päivänä, mutta  kiinni koirat jäivät ensi kertaa päivänä 14, jolloin proge oli 4.  Proge oli 9,4 päivänä 16. Ja rakkaus oli totaallisesti loppu juoksupäivänä 17. Mieleen juolahtaa nyt siis, että onkohan neidon juoksun alku jäänyt huomaamatta, kun muutenkin vuotaa niin minimaalisen vähän. Vai onko "kypsynyt"/"auennut" nyt tässä juoksussa sitten vähän aijemmin.

No oli miten oli, käydään kylässä joka toinen päivä, kunnes rakkaus loppuu... ja sitten ei auta kun toivoa parasta ;)

Lähetetään kovasti myös "hedelmöittymis-tsemppiä" Hupin siskopuolelle Vegalle ja serkulle Junille, jotka on molemmat siemennetty samalla uroksella viime viikolla.  Me pidetään teillekin molemmille kovasti peukkuja.


1062316.jpg  LOVE is in the air ;) Hupi has been mated for the first time successfully today.