Täällä kaikki ihan mallikkaasti. Hupi hoitaa pentujaan pääsääntöisesti hyvin. Välillä se on kuitenkin aika neuvottoman oloinen ja selkeästi epävarma mitä milloinkin pitäisi tehdä. Ja välillä ihan ahdistaa tarmokkaasti hamuavat pennut. Eli opetellaan äitiyttä. Unet ovat jääneet aika vähiin edelleen, kun otukset kirkuvat jo aika kuuluvasti, jos ovat tyytymättömiä. Edelleen suurimman osan ajasta äänessä on kyllä narttu.

Eilisen päivän punnitukset ainankin toivat varmuuden siihen että maitoa tulee ;)  Mitään varsinaisia utareitahan Hupilla ei edelleenkään ole. 4 viimeisintä nisää on turvoksissa , mutta loppumaha on aikalailla sileä. Varsinkin nartun kiukkuiluista pelkäsin, että ehkä eivät saa tarpeeksi ruokaa... Kahdessa vuorokaudessa narttu on lisännyt painoa 85g ja uros 110g. Eli niin sirot syntymälinjat ovat kovaa vauhtia muuttumassa kovin mahakkaiksi linjoiksi. Onneksi ripulilta ollaan vältytty niin Hupin kun vauvojenkin osalta.

Eilen otin vähän kuvia pennuista ja pienet otukset ovat saaneet nyt työnimet... eli saanko esitellä...

uros:
1939907.jpg

ja

narttu:
1939908.jpg

Nimet menevät nyt sukupuolien suhteen vähän ristiin, mutta nartun nimeksi oli pakko laittaa Stitch, kun on kerrassaan aikamoinen hiiiiviö ;)

              1940401.jpg

1939959.jpg

...ja ehkä ulkonäössäkin on jotain samaa ;)