Taalla sataa kaatamalla ja tuulee TODELLA kovaa. Jotain myrskya ovat luvanneet. Taman paivan muiden kennelin koirien videoiminen pihalla jai haaveeksi.

Eilen en jaksanut laittaa kuulumisia, joten tulevat nyt tassa. Hupin proge oli lahtenyt nousuun, mutta aika hitaasti, joten taitaapi kayda niin, etta edessa on uuden lentolipun osto ja 5 lisapaivaa Belgiassa. Taytyy katsella noita muidenkin lentoyhtioiden lentoja tasta suunnasta, josko olisivat hiukka halvempia tasta suunnasta. Silloin voitais paasta kotiin, heti kun astutus on suoritettu, eika tarvitsis odotella sitten enaa seuraavaa lentoa. Lisette ja Gerald ovat tosi mukavia ja ovat vakuuttaneet minulle, etta voin viipya niin kauan kun haluan. Voin kuulemma myos jaada tanne kodinhoitajaksi ja kenneltytoksi ;) Tai hakea toita vaikka tuosta lahimmasta leipomosta. Hupi voi tosiaan myos jaada tanne ja he lahettavat sen sitten kotiin. Ilmeestani lienee huomasivat etten ehka kylla koiraani jattaisi muutenkaan ja sitten se pelkan koiran lahettaminen rahtina on niin hirmu kallista, etta ehdottivat jos jompikumpi heista, tai heidan poikansa Dennis lentaisi koioran kanssa suomeen ja sitten seuraavalla lennolla takaisin. En tieda ovatko kaikki Belgialaiset nain vieraanvaraisia, mutta taalla pidetaan ainankin kun kukkaa kammenella. Kavin yksi paiva kaupassa ostamassa ruokaa ja minulle melkein suututtiin. Jouduin lupaamaan etten tee niin enaa loppureissun aikana. Heilla kylla kuulemma on ruokaa. Hassua porukkaa ;)

Hupi ja Sunny ovat hupaisa pari. Riehuvat keskenaan ihan hulluna. Harmi, etten kuvia ja videota heista viela tanne saa laitettua, mutta heti sitten kun palaan. Nyt en enaa uskalla paastaa niita tuonne pihalle keskanaan kun olen yksin, kun piha on niin iso. Jos joku rakkaus yhtakkia leimahtaa, niin en tieda kerkeaisinko paikalle ja osaisinko tehda mita pitaa. Joten ne kiehnaavat vain sisalla. Eilen illalla Hupi mun mielesta jo ihan tyrkytti itseaan, mutta Sunny ei ilmeisimmin ollut samaa mielta, joten leikkivat vaan. Progesta paatellen liian aikaista se olisikin. En tieda voiko nuori uros oppia kahdesta astumisesta milloin narttu on tarpeissaan ja milloin sen selkaan ei edes kannata kivuta. Mutta leikkivat ja kiehnasivat eilen jo tosi paljon pidempaan keskenaan. Taytyy toivoa, etta arvot tulis nyt huippuvauhtia ylospain. Uusi proge otetaan keskiviikkona. Elainlaakari sanoi, ettei uutta tarvitse ottaa jos astuminen tapahtuu ennen sita. Mutta luulen etten lahde taalta ennenkun tiedan etta astuminen on todella tapahtunut silloin kun pitaa, eika ihan huvikseen vaan. Eli oli miten oli, liuulen etta proge otetaan.

Eilen oltiin "nayttely treeneissa" Hollannin puolella, missa tutut kasvattajat ja tuomarit ovat vuokranneet hallin, missa pitavat nayttelytreeneja. Liseten polvi on reistaillut, joten mina sain esittaa Sunnya. En muistanutkaan miten hankalaa on olla jonkun toisen koiran kanssa kehassa, kun oma toimii pelkalla ajatuksen puolikkaalla, niinkuin haluaa. Sunny on tosi kiinni Lisetessa, joten treeni teki sille varmasti hyvaa, jos joskus kehaan jonkun vieraan kanssa joutuu. Juoksemisessa ei ongelmia, mutta se paikoillaan seisominen. Steppaamista, haistelua ja ennen kaikkea kuikuilua missa Lisette on. Ja kun itsella on koira joka menee huonomman nakoiseksi kun sen asettelee, niin tuo asettelu ei ole mun vahvimpia puolia. Kun saa vikan jalan paikoilleen, joku muu jo liikkuu. Liseten kanssa seisoi kylla vallan hienosti. Illalla sain kertausluennon, milta bc:n kuuluisi nayttaa ja mita minun pitaisi ja kannattaisi katsoa pennuissa jos meinaan kotiin jattaa tai sijoittaa. Hupi hyvat puolet ja heikkoudet tuli kaytya samalla lapi, kun nyt ainoana koirana sisalla sattui olemaan. Sovittiin, etta joku paiva kun ei sada, niin mennaan juoksuttamaan Sunnya, niin etta saan sen liikkeet videolla ja mahdollisille uusille pennunomistajille myos naytille. Han oli myos kiinnostunut nakemaan miten Hupi juoksee. Samoin sovittiin, etta Sunny mitataan joku paiva ennen kun lahden. Hupi paasee mys samalla "tuomarin" mitattavaksi ;)

Vierailin eilen pikaisesti Annan pyynnosta myos kurkistamassa kennel Wendevickin koiria.

Huomenna sitten taas seuraavan kerran....