Nyt mentäisiin sitten Hupin 11:sta tiineys päivässä. Hupilla ei varsinaisesti ole ollut mitään ihmeellisyyksiä. Korvat on olleet totaallisesti kadoksissa ulkona ollessa, mutta niin yleensä aina tapahtuu juoksujen aikaan. Neito on ollut myös kovin väsyneen oloinen, mutta reissu itsessään on voinut sitä väsyttää tai sitten perhepiirissä ollut draama voipi peilautua vaan takaisin päin koirasta.

Eilen ja tänään neiti on hämmentyneenä haistellut vähän väliä omaa peräpäätään ja mietin, voiko sillä olla jotain tekemistä asian kanssa!? Se saattaa maata ihan rauhassa pedissään ja yht´äkkiä sieraimet rupeaa laajenemaan... se etsii hajun lähdettä ja lopulta päätyy omaan takapäähänsä. Ihmetyksellä ja antaumuksella siis pohtii omaa hajuaan ;) Olen takapäätä vahtinut mahdollisen tulehduksen huomaamiseksi ja ihan kirkasta vuotoa tulee jonkun verran, mutta ei nyt mitenkään ihmeellisesti. En tiedä onko tuossa vuodossa sitten joku kummallinen haju, mikä neitoa kummastuttaa. Kovin  huvittuneena olen sitä seurannut. Se jopa välillä vaihtaa paikkaa haistelun jälkeen, ikäänkuin pääsisi raasu niin eroon siitä ;)

Viikonloppuna matka suuntautuu Hämeenlinnaan Kaisan, Toivon ja Vegan luokse ja lauantaina mennään varmaan koko porukan voimin moikkaamaan Ellaa Hollolaan. Pitää palautella lentoboksi ja Ella on ystävällisesti poltellut dvd:lle videomateriaalin Belgiasta. Samalla haen myös Hupista vuosien varrella kuvattuja videoita (tokokisoja, agilityä, luonnetesti yms.) tulevia pentueesta kiinnostuneita varten. Pentukyselyitä on tullut jo joitain ja Lahdessa vierailevaa pariskuntaa mahdollisesti mennäänkin moikkaamaan samalla reisulla. 

Olisin laittanut kuvia, mutta galleria temppuilee =(