Eletään Hupin 30:ssä tiineysvuorokaudessa. Onpa kiva sanoa faktana tuo tiineys... jee ;) 28. vuorokauden kohdalla on alkanut masuasukkien luuston luutuminen pään alueella ja tästä päivästä eteenpäin silmäluomet ja korvanlehdet kehittyvät. Tänään pitäisi olla etujalkojen varpaat jo näkyvissä ;)

Hupi oli la-su yökylässä veljellään Alexilla kun olin itse häissä. Hupilla oli syystä tai toisesta mennyt maha sekaisin ja oli kuulemma ripuloinut ihan huolella...suurkiitos Leenalle Hupin hoidosta ja pahoittelu lisääntyneestä moppauksesta. Kauhu-vainoharhahan tietenkin nosti päätään ja oli tyynnyteltävä itseään, että masussa on varmasti kavereilla kaikki kumminkin ihan hyvin. Siitä pyöräonnettomuudesta jäi vaan tosi huono fiilis. Täytyy myöntää että pari kertaa olen paperilla joutunut katsomaan, ettei suoliston sekaisuuden lisäksi takapäästä tule mitään vuotoa. Eipä tule :) 
Täytyy ruveta pohtimaan että tarvitseekohan neitokainen noin pienen pentueen kanssa paljoakaan lisäruokintaa tiineysajalla...aika varmaan senkin sitten kyllä näyttää. Hirveitä määriä ei varmaankaan ainankaan tarvitse.

1850580.jpg
tässä kuva NIIN liikuttavasta kaljusta masusta  ;)