Vauvoilla ikää tänään 11 päivää. Toissapäivänä Stitchin silmät näyttivät siltä, että kohta ne aukeaa. Ja tänään on silmät molemmilla raollaan ;) Sisäkulmista tiirailevat maailmaa... Jännittävää. Eilen Lilo oli ensi kertaa kaikkien neljän jalan päällä... noin puoli sekuntia ennen kuin kaatui ;) Molemmat möyrivät vielä, mutta takajalat hakeutuvat usein jo sinne mahan alle, vahtoehtona sille, että niitä raahataan perässä ;) Kohta se meno vasta alkaa kun silmät ja jalat saadaan mukaan menoon...

Masut kasvaa ja eilen illalla eli 10 päivän ikäisenä puntarin lukemat näkyvät kuvista alla. Pikkuneiti on siis vetänyt painossa veljensä ohi. Reipas tyttö. Lilo harjoittelee kovasti haukku-rytmiä... eli "ääntelee" suutaan haukunlaisesti availlen ja kuulostaakin jo lähempänä käheää haukkua kun vinkunaa. Lienekkö haukkuva hakukoira kasvamassa.

Puntariin olisi hommattava joku isompi astia, kun kavereilla on jo aika tiukkaa mahtua nykyiseen rasiaan ;)

1962266.jpg
Lilo
1962271.jpg
Stitch

Hauskaa miten vauvat ovat muuttuneet ulkonäöllisesti. Lilo näyttää jo jotenkin ihan mieheltä ;) Sillä on ihan uroksen pää ja paljon paksummat ja jykevämmät raajat kun Stitchillä ja mitkä lapio tassut. Stitch, vaikkakin ohittanut veljensä painossa, se on siromman oloinen ja ihan selkeä natun pää. Ihanat muruset ;) Ja niiden nenät... ne on muuttuneet ihan dalmatialaisiksi...hassun näköiset pilkkunenät.

1962377.jpg
Muruset